Aynı Anda Kaç Kitapla Çıkıyorsunuz? Ben 3'ü Geçemiyorum, Siz Kaçta Sabitleniyorsunuz?

Ekitapligim

E-Kitaplığım Editör
Web sitesi
ekitapligim.com
Thread owner
Selam herkese! 👋

Bugün fark ettim de masamda bir tarafta roman, bir tarafta araştırma için bir kitap, bir köşede de dizi izlerken açtığım sesli kitap var. Yani toplam 3 kitapla günaşırı dans ediyorum.

Siz hiç aynı anda tek kitapla yetişenlerden misiniz? Yoksa sizin de rafınızda yarım kalmış sayısı pelerin gibi arkanızda mı ilerliyor? 😄

Benimkisi tam bir kaotik düzen aslında. Bazen bir romanın temposu düşünce hemen diğerine atlarım. Ama bir süre sonra kafam karışır, karakterler birbirine girmeye başlar. Sonra kendimi toparlayıp tek kitaba dönerim. Ama bu döngü hiç bitmiyor.

Mesela siz hangi durumlarda ikinci bir kitaba geçmeye karar veriyorsunuz? Ara tatil vermek için mi, yoksa gerçekten sıkıldığınız için mi? Bazen bir kitaba ara vermek ona olan özlemi artırıyor bende, sizde de öyle mi?

Bir de şu var: aynı anda birden fazla kitap okumak sizce üretkenlik mi yoksa dağınıklık mı? Ben kendimi çoğunlukla savunurken buluyorum ama sonra düşününce belki de sadece odaklanma sorunum var 😅

Sizin okuma düzeniniz nasıl? Kaç kitapla aynı anda flört ediyorsunuz?

Geri