Bekleme Rafım Doluyor Ama Okuma Rafım Boş! Siz de Böyle Misiniz?

Ekitapligim

E-Kitaplığım Editör
Web sitesi
ekitapligim.com
Thread owner
Herkese merhaba! 🙃

Siz de benim gibi misiniz? Goodreads'te, Instagram'da ya da herhangi bir kitapçıda gözüne kestirdiğiniz kitapları listeye ekliyorsunuz, sonra biriktiriyorsunuz, sonra raflarınız kitap dolu ama *okuyacak vakit yok* paniği başlıyor. İşte bu gönderiyi yazmamın sebebi tam olarak bu!

Benim bekleme raftaki kitap sayısı 47'ye ulaştı. 47! Üstelik bu sayı haftalık en az 2-3 kitap daha eklediğim için sürekli artıyor. Ama gelin görün ki, *okuma hızım* bu tempoya yetişmiyor. Halbuki raflarım doluyken içim içime sığmıyor, bir an önce hepsini okuyayım istiyorum. Sanki o kitaplar bana bakıp *"ne zaman sıra bize gelecek?"* diye soruyor. 🤔

Elbette bu liste hiç azalmıyor. Bir kitap bitirince hemen yenisini alıyorum, o da listeye giriyor. İşte bu kısır döngü bazen gülme krizine sokuyor beni. Siz de bu durumu yaşıyorsanız, lütfen *"ben de"* deyin ki rahatlayayım. Yoksa ben mi garip olanım? 😄

**Sormak istediğim şeyler:**

📚 *Şu an kaç kitap bekliyor sırasını?*
📚 *En çok hangi nedenden dolayı kitap biriktiriyorsunuz – indirim mi, öneri mi, yoksa kapaklar mı?*
📚 *Hiç bekleme listesinden vazgeçtiğiniz kitap oldu mu?*

Yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum! Belki birbirimize yardımcı oluruz, *hangi kitaptan başlayacağım* krizine çare buluruz. 💬

Geri