Ben Ney'im

Ben Ney'im PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Hakan Mengüç tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası, konusu ve...

Ben Ney'im

Yazar: Hakan Mengüç

Kitap Özeti:

"Ben Ney'im" başlığı, okura varoluşsal bir sorgulamaya işaret eden bir kitap izlenimi vermektedir. Ancak mevcut künye bilgilerine göre kitap hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Yayınevi, yazar adı, ISBN numarası, dil ve içerik gibi temel bilgilerin boş bırakılmış olması, editöryal bir değerlendirme yapılmasını son derece güçleştirmektedir.

Bu durumda, kitap hakkında somut bir inceleme sunmak olası değildir. Kitabın kurgu mu kurgu dışı mı olduğu, hangi dönemde veya bağlamda kaleme alındığı, yazarın hangi gelenekten geldiği veya metnin ne tür bir argüman geliştirdiği bilinmediği için, içerik hakkında kesin bir değerlendirme yapmak yanıltıcı olur.

Kitap analizinin amacı okura gerçekçi ve faydalı bir rehberlik sunmaktır. Mevcut bilgilerle bu amaca ulaşmak yerine, temkinli ve sorumlu bir yaklaşımla, daha fazla künye bilgisi sağlandığında değerlendirme yapılabileceğini belirtmek daha doğru olacaktır.

[LIGHTBOX]https://www.iletişim.com.tr/kitap/ben-neyim[/LIGHTBOX]

*Lütfen kitapla ilgili yazar adı, yayınevi, ISBN, içerik özeti gibi temel bilgileri paylaştığınızda, size kapsamlı ve objektif bir kitap analizi hazırlayabilirim.*

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Ben Ney'im
  2. Kitap yazarı

Hakan Mengüç
  3. ISBN

9786053113577
  4. Yayıncı

Destek Yayınları, Destek Yayınları
  5. Yayın tarihi

2018
  6. Sayfa sayısı