Bunları Kimseye Anlatamamıştım

Bunları Kimseye Anlatamamıştım PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Alişan Kapaklıkaya tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi...

Yazar: Alişan Kapaklıkaya

Kitap Özeti:

Bunları Kimseye Anlatamamıştım başlığı, okura doğrudan kişisel bir itiraf, saklanmış anılar ya da paylaşılmamış deneyimler vaat eden bir metne işaret ediyor. Mevcut künye bilgilerine göre yazar, yayınevi ve tür bilgisi paylaşılmadığından, inceleme yalnızca başlığın ve bilinen çerçevenin sunduğu ipuçlarıyla sınırlı kalacaktır.

Başlık, okuyucuya karşı bir mahremiyet duvarı araladığı izlenimi yaratıyor. "Anlatamamıştım" ifadesi, bir tür çekincesi, bastırılmış söylem ya da toplumsal normlardan kaynaklananSuskunluğa gönderme yapar. Bu tercih, metnin kurgu dışı bir yapıta mı yoksa kurgusal bir anlatıya mı ait olduğunu belirsiz kılıyor; ancak başlığın tonu, özellikle kişisel anı, mektup, günlük ya da otobiyografik içerikli bir eser olabileceğini düşündürüyor.

[Düzenleyici Notu: Kitaba ilişkin künye bilgileri eksik olduğundan, yukarıdaki analiz yalnızca başlık üzerinden yapılmış temkinli bir değerlendirmedir. Daha kapsamlı bir inceleme için yazar, tür ve içerik bilgilerinin paylaşılması gerekmektedir.]

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

2. Kitap yazarı

Alişan Kapaklıkaya
  3. ISBN

9786055011697
  4. Yayıncı

Yediveren Yayınları
  5. Yayın tarihi

2013
  6. Sayfa sayısı