Çocuklarda Dikkat Geliştirme; Dikkat ve Hafıza Geliştirici Pratik Egzersizler

Çocuklarda Dikkat Geliştirme; Dikkat ve Hafıza Geliştirici Pratik Egzersizler PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Esranur Bozdemir tarafından...

Yazar: Esranur Bozdemir

Kitap Özeti:

Dikkat ve hafıza, çocukların okul başarısında en önemli unsurlar arasında yer alır. Dersi dikkatle dinleyen, konuları daha kolay anlayan ve öğrendiklerini uzun süre aklında tutabilen çocuklar, hem derslerde hem de sınavlarda daha başarılı bir performans gösterebilir.

Bu kitap, çocukların dikkatini geliştirmek, hafızasını güçlendirmek ve öğrenme süreçlerini desteklemek isteyen aileler için pratik öneriler sunuyor. İlkokuldan üniversite hazırlık dönemine kadar uzanan eğitim sürecinde, çocukların ders çalışma alışkanlıklarını güçlendirmeye ve sınavlarda dikkat hatalarını azaltmaya yardımcı olacak yöntemlere yer veriyor.

Kitapta, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte uygulayabileceği dikkat ve hafıza geliştirici egzersizler bulunuyor. Eğlenceli ve uygulanabilir etkinlikler sayesinde çocuklar, öğrenme sürecini daha keyifli hale getirirken dikkat becerilerini de adım adım geliştirebilir.

Çocuklarda dikkat geliştirme, hafıza güçlendirme, sınavlara hazırlık, ders başarısı ve öğrenme becerileri üzerine hazırlanmış bu eser; aileler, öğrenciler ve eğitim sürecine destek olmak isteyen herkes için faydalı bir kaynak niteliği taşıyor.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

2. Kitap yazarı

Esranur Bozdemir
  3. ISBN

9786051510996
  4. Yayıncı

Hayat Yayıncılık
  5. Yayın tarihi

2015
  6. Sayfa sayısı

256 Sayfa
  7. Okuma süresi

128 Dakika