Doğru İstersen Olur

Doğru İstersen Olur PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Pierre Franckh tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası...

Doğru İstersen Olur

Yazar: Pierre Franckh

Kitap Özeti:

Yazarın Anlatımı​

Yazar bilgisi mevcut olmadığından, anlatım tarzı hakkında kesin bir değerlendirme yapılması mümkün değildir. Ancak bu tür başlıklara sahip kitapların genel karakteristikleri dikkate alındığında, yazarların konuyu hem teorik bir çerçeveden hem de pratik örneklerden hareketle ele aldığı görülmektedir. Muhtemelen bireysel deneyim anekdotları, gündelik hayatımızdan kesitler veya bilimsel bulgularla desteklenmiş argümanlar sunulması beklenebilir. Düşünce akışının sade, doğrudan ve okuyucuyu harekete geçirmeye yönelik bir üslup taşıması olasıdır.

Kitabın Türü ve Yapısı​

Kitabın türü kesin olarak belirtilmemiş olmakla birlikte, başlık ve varsayılan içerik çerçevesi, kişisel gelişim veya motivasyon türüne işaret etmektedir. Bu tür eserler genellikle bölümler halinde düzenlenmiş olup, her bölümde belirli bir kavram, ilke veya uygulama biçimi ele alınmaktadır. Okuyucuya adım adım ilerleme, alışkanlık geliştirme veya bakış açısı değişikliği konusunda yol gösteren bir yapılanma tercih edilebilir. Metin, akademik bir üslup yerine gündelik dile daha yakın bir anlatım sunması beklenen bir çerçevededir.

Okura Sunduğu Deneyim​

Bu tür kitaplarda okur, genellikle kendi hayatına dair bir öz-değerlendirme sürecine davet edilmektedir. "Doğru İstersen Olur" başlığı, okuyucuyu önce kendi isteklerinin niteliğini sorgulamaya, sonra bu isteklerin eyleme dönüşüp dönüşmediğini incelemeye yönlendirmektedir. Deneyim, kişinin mevcut alışkanlıklarıyla yüzleşmesi ve alternatif bakış açıları geliştirmesi açısından düşünülmeye değer bir zemin sunmaktadır. Bununla birlikte, motivasyonel içeriklerin okunduğu dönemde etkili olsa da kalıcı değişim için pratik uygulama gerektirdiği bilinen bir gerçektir.

Genel Değerlendirme​

"Doğru İstersen Olur", başlığıyla dikkat çeken ancak yazar ve yayınevi bilgisi eksikliği nedeniyle sınırlı değerlendirme yapılabilen bir eserdir. Başlıktan yola çıkarak, motivasyonel gelişim alanında okuyucuyu irade ve kararlılık konusunda düşünmeye davet eden bir içerik vaat ettiği söylenebilir. Kitabın gerçek niteliğini anlamak, yazar kimliğinin ve tam içerik bilgilerinin öğrenilmesini gerektirmektedir. Potansiyel okurların, satın alma kararı öncesinde yazar bilgisi ve kitap hakkındaki ek detayları araştırmaları önerilmektedir.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Doğru İstersen Olur
  2. Kitap yazarı

Pierre Franckh
  3. ISBN

9786054232284
  4. Yayıncı

Elips Kitap
  5. Yayın tarihi

2016
  6. Sayfa sayısı