Eğitim Bilimlerine Giriş

Eğitim Bilimlerine Giriş PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Prof. Dr. Münire Erden tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN...

Eğitim Bilimlerine Giriş

Yazar: Prof. Dr. Münire Erden

Kitap Özeti:

Yüksek Öğretim Kurulu 2006 yılında "Öğretmenlik Meslek Bilgisi" derslerinde önemli değişiklikler getirdi. Bu değişikliklerden biri de "Eğitim Bilimlerine Giriş" dersidir. Bu kitap YÖK tarafından belirlenen "Eğitim Bilimlerine Giriş" dersinin tanımına uygun olarak hazırlanmıştır.

Eğitim Bilimlerine Giriş; Eğitimin Temel Kavramları, Eğitimin Diğer Bilimlerle İlişkisi ve İşlevleri, Eğitim Biliminin Tarihsel Gelişimi ve 21.Yüzyılda Eğitim Biliminde Yönelimler, Eğitim Biliminde Araştırma Yöntemleri, Türk Milli Eğitim Sisteminin Yapısı ve Özellikleri, Eğitim Sisteminde Öğretmenin Rolü ve Öğretmenlik Mesleğinin Özellikleri, Öğretmen Yetiştirme Alanındaki Uygulamalar ve Gelişmeler olmak üzere 7 bölümden oluşmaktadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Münire Erden’in titiz bir çalışma sonucu programa uygun olarak hazırladığı Eğitim Bilimlerine Giriş kitabının öğrencilerin bu alanda sağlam bir temel edinmelerine katkı sağlayacağını umuyoruz.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Eğitim Bilimlerine Giriş
  2. Kitap yazarı

Prof. Dr. Münire Erden
  3. ISBN

9786057921246
  4. Yayıncı

ARKADAŞ YAYINLARI
  5. Yayın tarihi

01.10.2019
  6. Sayfa sayısı