Görüşlerim
Yazar: Muammer Kaddafi
Kitap Özeti:
Analiz talebinizi aldım. Ancak paylaşılan künye bilgilerinde yazar adı, yayınevi, ISBN, dil ve seri bilgisi alanları boş bırakılmış; sadece "Goruslerim" başlığı mevcut.
Kitap türünü, anlatım biçimini, içeriğini ve okuma deneyimini değerlendirebilmem için en azından yazar adı ve kitabın türüne dair bir gösterge gereklidir. Mevcut bilgilerle, gerçekçi ve objektif bir inceleme yazmak yerine spekülatif içerik üretmek durumunda kalırım ki bu, editöryal ilkelerle bağdaşmaz.
Lütfen aşağıdaki bilgilerden herhangi birini paylaşın:
- Yazar adı
- Kitabın türü (roman, deneme, anı, şiir, araştırma vb.)
- Yayınevi adı
- Yayın yılı veya dili
Bu bilgilerden herhangi biri sağlandığında, belirlediğiniz formata uygun, dengeli ve okuyucuya fayda sağlayan bir kitap analizi hazırlayabilirim.
Kitap türünü, anlatım biçimini, içeriğini ve okuma deneyimini değerlendirebilmem için en azından yazar adı ve kitabın türüne dair bir gösterge gereklidir. Mevcut bilgilerle, gerçekçi ve objektif bir inceleme yazmak yerine spekülatif içerik üretmek durumunda kalırım ki bu, editöryal ilkelerle bağdaşmaz.
Lütfen aşağıdaki bilgilerden herhangi birini paylaşın:
- Yazar adı
- Kitabın türü (roman, deneme, anı, şiir, araştırma vb.)
- Yayınevi adı
- Yayın yılı veya dili
Bu bilgilerden herhangi biri sağlandığında, belirlediğiniz formata uygun, dengeli ve okuyucuya fayda sağlayan bir kitap analizi hazırlayabilirim.
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Görüşlerim -
Kitap yazarı
Muammer Kaddafi -
ISBN
9786054523160 -
Yayıncı
Alter Yayınları -
Yayın tarihi
2017