E-kitap
İyi Psikolog
Yazar: Noam Shpancer
Kitap Özeti:
Yazarın Anlatımı
Yazar bilgisi mevcut olmadığından, metnin anlatım dili, üslup özellikleri veya argüman geliştirme biçimi hakkında somut bir değerlendirme sunulamamaktadır. Psikoloji alanında kaleme alınmış bir çalışmada olgun bir yaklaşım, konunun karmaşıklığına uygun bir anlatım dengesi ve okuyucu kitlesini yönlendiren bir pedagojik tutum beklenebilir. Ancak bu beklentilerin ne ölçüde karşılandığı bilinmemektedir.
Kitabın Türü ve Yapısı
Başlık, kitap adı üzerinden bir tanımlama yapılmaya çalışıldığında, eserin kurgu dışı bir çalışma olduğu izlenimi vermektedir. "Iyi Psikolog" kavramı, mesleki yeterlilik, etik sorumluluk veya klinik uygulama ekseninde bir inceleme, rehber ya da deneme niteliği taşıyor olabilir. Bununla birlikte içerik bilgisi sınırlı kaldığından, tür ve yapı hakkında net bir sınıflandırma yapılamamaktadır.
Okura Sunduğu Deneyim
Psikoloji alanında yazılmış bir eserin okura sunduğu deneyim, konunun ele alınış biçimine, hedef kitleye ve anlatımın derinliğine bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Başlıktan çıkarılabilecek tek ipucu, okuyucunun mesleki gelişim, kişisel farkındalık veya psikolojik kavramların anlaşılması gibi bir kazanım beklentisi içinde olabileceğidir. Bu beklentinin ne ölçüde karşılandığı, eserin içeriğine dair somut bir bilgi olmaksızın değerlendirilememektedir.
Genel Değerlendirme
Mevcut künye bilgilerine göre bu kitap hakkında kesin bir nitelendirme yapılması sınırlı kalmaktadır. Başlık, psikoloji alanında okuyucuya rehberlik etmeye yönelik bir çalışma olduğunu düşündürmektedir; ancak yazar, yayınevi ve içerik detayları bilinmediğinden, eserin kalitesi, kapsamı ve okunabilirliği hakkında somut bir değerlendirme sunulamamaktadır. Potansiyel okurların, daha ayrıntılı künye bilgilerine ulaşarak karar vermeleri önerilmektedir.
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
İyi Psikolog -
Kitap yazarı
Noam Shpancer -
ISBN
9786053436522 -
Yayıncı
Pegasus -
Yayın tarihi
2015