Kararı Ben Veririm

Kararı Ben Veririm PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Esra Ezmeci tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası, konusu...

Kararı Ben Veririm

Yazar: Esra Ezmeci

Kitap Özeti:

Yazarın Anlatımı​

Yazar bilgisi mevcut olmadığından, anlatım üslubu hakkında kesin bir değerlendirme yapılamamaktadır. Ancak "Kararı Ben Veririm" gibi diretici ve sahiplenici bir başlık, yazarın okuru yönlendirici değil, güçlendirici bir tonda konuşmayı tercih ettiğini düşündürmektedir. Muhtemelen bireysel sorumluluk, irade özgürlüğü ve bilinçli tercihler gibi kavramları, akademik jargonu aşarak geniş bir kitleye hitap edecek bir dille işliyor olabilir. Tempo ve atmosfer açısından, kişisel gelişim veya psikoloji türüne uygun biçimde sistematik bir yapılanma beklenebilir.

Kitabın Türü ve Yapısı​

Başlık ve çağrışımları ışığında, eser kurgu dışı bir çalışma olarak nitelendirilebilir. Muhtemelen yaşam koçluğu, davranışsal psikoloji, felsefe veya popüler bilim kategorilerinde yer almaktadır. Yapı olarak, temel tezlerini vaka çalışmaları, günlük yaşam örnekleri veya araştırma bulgularıyla destekleyen, bölümler halinde ilerleyen bir düzen izliyor olabilir.

Okura Sunduğu Deneyim​

Böyle bir kitap, okuyucuya karar alma mekanizmalarını tanıma ve sorgulama fırsatı sunar. Olası hedef kitlesi, hayatında daha bilinçli seçimler yapmak isteyen, bağımsız düşünme sürecini derinleştirmek isteyen okurlardır. Başlığın doğrudan hitap eden yapısı, okurda sahiplenme ve motivasyon duygusu uyandırabilir.

Genel Değerlendirme​

"Bilinen çerçevesiyle" söylenebilecek en net husus şudur: Başlık, güçlü bir niyet beyanı taşımakta; ancak içerik bilgisi sınırlı olduğundan, eserin bu vaadi ne ölçüde karşıladığı değerlendirilememektedir. Kitabı almadan veya okumadan önce, yazar hakkında araştırma yapılması, varsa içindekiler bölümünün incelenmesi ve güvenilir kaynaklardan ilk izlenimlerin takip edilmesi önerilebilir.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Kararı Ben Veririm
  2. Kitap yazarı

Esra Ezmeci
  3. ISBN

9786053118602
  4. Yayıncı

Destek Yayınları
  5. Yayın tarihi

2020
  6. Sayfa sayısı