Korkma Ben Varım

Korkma Ben Varım PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası, konusu ve indirme...

Korkma Ben Varım

Yazar belirtilmemiş Giriş yap or Kayıt ol katkıda bulunmak için!

Kitap Özeti:

Korkma Ben Varım, başlığının doğrudan çağrıştırdığı üzere, bireyin korku, belirsizlik ve yalnızlıkla mücadelesini merkeze alan bir eser. Mevcut künye bilgilerine göre yazar ve yayınevi bilgisi paylaşılmadığından, metnin tam kapsamını değerlendirmek güç; ancak başlığın taşıdığı söylemsel ağırlık, okura güven veren, teselli edici ve belki de kahramanın varlığını hissettiren bir anlatı vaadini işaret ediyor. Eserde muhtemelen bir yardım eden figürün—insani veya metaforik düzeyde—korku içindeki birine seslendiği, ona eşlik ettiği bir dünya kuruluyor.

Yazarın Anlatımı​

Yazar hakkında bilgi bulunmadığı için üslup değerlendirmesi doğrudan yapılamasa da, başlığın dilsel yapısı yazarın sade, doğrudan ve duygusal açıdan etkili bir anlatım dili benimsediğini düşündürüyor. "Korkma" ifadesi bir yatıştırma, "Ben Varım" ifadesi ise bir varlık beyanı taşıyor; bu ikili söylem, metnin okurla kurduğu ilişkiyi de belirleyen bir mahremiyet ve yakınlık vaadi sunuyor. Yazarın cümle yapısının muhtemelen kısa ve etkili tutulduğu, okura nefes alacak alan bırakan bir tempo izlediği söylenebilir.

Kitabın Türü ve Yapısı​

Başlığın tonu, eserin edebiyat kurgusu mı yoksa kurgu dışı bir metin mi olduğuna dair ipuçları veriyor. "Korkma Ben Varım" ifadesi hem roman türündeki karakterler arası bir diyalog hem de kişisel gelişim, psikoloji veya spiritüel rehberlik kitaplarındaki bir hitap biçimi olarak okunabilir. Yapı açısından, yazarın temel bir tez veya olay örgüsü etrafında şekillenen, okuru adım adım bir duygusal yolculuğa çeken bir kurgu kurması beklenebilir.

Okura Sunduğu Deneyim​

Kitap, korku ve güvensizlik duygularını derinden tanıyan, bu duygularla yüzleşme cesareti arayan okurlara hitap edecek gibi duruyor. Başlığın taşıdığı sıcaklık, metnin okuruna yalnız olmadığı hissini vermeyi amaçladığını; ancak bunu yaparken didaktik veya yüzeysel bir teselli anlatısına kaçmadan, bireyin kendi korkularıyla yüzleşme sürecini işlediğini düşündürüyor. Seri bilgisi bulunmadığından, bu kitabın bir serinin parçası olup olmadığına dair bir değerlendirme yapılamıyor.

Genel Değerlendirme​

Korkma Ben Varım, ismiyle uyumlu biçimde okuruna güven veren, varlığını hissettiren bir metin vaadi taşıyor. Künye bilgilerinin sınırlılığı nedeniyle eserin tam olarak hangi edebi geleneğe, türe veya bağlama oturduğunu kesin olarak belirtmek mümkün değil; ancak başlığın çağrıştırdığı duygusal derinlik ve söylemsel netlik, metnin en azından niyet açısından samimi ve okura değer sunmayı hedefleyen bir çalışma olduğuna işaret ediyor. Kitabı değerlendirmek isteyen okurların, yazar ve yayınevi bilgilerine ulaştıktan sonra içeriğe yönelik daha somut bir fikir edinmelerinin yararlı olacağı söylenebilir.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Korkma Ben Varım
  2. ISBN

9789750507144
  3. Yayıncı

İletişim Yayınevi
  4. Yayın tarihi

2009
Korkma Ben Varım

Korkma Ben Varım

İletişim Yayınevi