Malta Sürgünleri

Malta Sürgünleri PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Bilal N. Şimşir tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası...

Malta Sürgünleri

Yazar: Bilal N. Şimşir

Kitap Özeti:

Bu durumda, kitaba ilişkin güvenilir bir değerlendirme sunabilmem editöryal açıdan mümkün değildir. Olay örgüsü, karakter kadrosu, anlatım biçimi, türsel sınıflandırma veya yazarın üslubu hakkında somut tespitlerde bulunmak, elimdeki verilerle gerçekleştirilemez. Tanıtım yazısı kaleme almak bir yana, editöryal bir inceleme yazısı hazırlamak dahi bilgi yetersizliği nedeniyle etik ve profesyonel açıdan uygun olmaz.

Kitap analizi metinleri, okuyucuya kitap hakkında somut, dengeli ve işlevsel bir değerlendirme sunmayı amaçlar. Bu amaca sadık kalabilmek için metnin içeriği, yapısı, anlatım tercihleri ve genel niteliği hakkında en azından temel düzeyde bilgi gereklidir. Mevcut künye bilgileri bu gerekliliği karşılamamaktadır.

Yazar adı, yayınevi bilgisi, ISBN, dil, tür ve olabildiğince bir konu özeti ya da arka kapak metni gibi içerik ipuçları paylaşılırsa, kitaba uygun ve faydalı bir değerlendirme hazırlamaktan memnuniyet duyarım.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Malta Sürgünleri
  2. Kitap yazarı

Bilal N. Şimşir
  3. ISBN

9789752202610
  4. Yayıncı

Bilgi Yayınevi
  5. Yayın tarihi

2008
  6. Sayfa sayısı