Sizma Sanatı
Yazar: William L. Simon Kevin D. Mitnick
Kitap Özeti:
Sizma Sanati hakkında kapsamlı ve kaliteli bir kitap analizi hazırlamak istiyorum. Ancak mevcut künye bilgilerinde yalnızca kitap adı yer almakta; yazar, yayınevi, ISBN, dil, seri bilgisi ve içerik özeti gibi temel bilgiler eksik kalmaktadır.
Değerlendirmemde objektif, ölçülü ve okuyucuya fayda sağlayan bir içerik sunabilmem için lütfen aşağıdaki bilgilerden en az birkaçını paylaşır mısınız?
**Yardımcı olabilecek bilgiler:**
- Yazar adı
- Yayınevi
- ISBN numarası
- Kitabın türü (roman, deneme, araştırma vb.)
- Konu özeti veya arka kapak metni
- Seri bilgisi (varsa)
Bu bilgilerden herhangi birini paylaşmanız durumunda, belirtilen kurallara uygun, dengeli ve kaliteli bir editöryal değerlendirme hazırlayabilirim. Boş künyeyle spekülatif bir metin oluşturmak yerine, doğru ve güvenilir bir analiz sunmayı tercih ediyorum.
Değerlendirmemde objektif, ölçülü ve okuyucuya fayda sağlayan bir içerik sunabilmem için lütfen aşağıdaki bilgilerden en az birkaçını paylaşır mısınız?
**Yardımcı olabilecek bilgiler:**
- Yazar adı
- Yayınevi
- ISBN numarası
- Kitabın türü (roman, deneme, araştırma vb.)
- Konu özeti veya arka kapak metni
- Seri bilgisi (varsa)
Bu bilgilerden herhangi birini paylaşmanız durumunda, belirtilen kurallara uygun, dengeli ve kaliteli bir editöryal değerlendirme hazırlayabilirim. Boş künyeyle spekülatif bir metin oluşturmak yerine, doğru ve güvenilir bir analiz sunmayı tercih ediyorum.
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Sizma Sanatı -
Kitap yazarı
William L. Simon Kevin D. Mitnick -
ISBN
9786055164201 -
Yayıncı
ODTÜ Gelistirme Vakfi Yayıncılık -
Yayın tarihi
2017