Ustam ve Ben

Ustam ve Ben PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Elif Şafak tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası, konusu ve...

Ustam ve Ben

Yazar: Elif Şafak

Kitap Özeti:

Bu tür metinlerde yapı genellikle kronolojik ilerler veya tematik bölümlerden oluşur; ustanın yetkinliklerinin aktarılması ve çırakın bu yetkinliklere ulaşma serüveni temel çerçeveyi oluşturur.

Okura Sunduğu Deneyim​

El yapımı üretim geleneğinin hızla solduğu bir dönemde, bu tür bir kitap okuyucuya nostaljik bir pencere açar. Zanaat bilgisinin kuşaklar arası aktarımını konu alan eserler, sabrın, hüsnüniyetin ve saygının yeniden hatırlanmasını sağlar. Ancak kitaba ilişkin somut içerik bilgisi bulunmadığından, okuma deneyiminin kesin niteliğini tanımlamak mümkün değildir.

Genel Değerlendirme​

Usta-çırak ilişkisini işleyen eserler, hem kültürel miras aktarımı hem de nesiller arası bağ açısından değerli bir işlev üstlenir. Ustam ve Ben de bu geleneksel ilişkiyi görünür kılmayı amaçlıyor olabilir. Bununla birlikte, yazar kimliği ve içerik ayrıntıları bilinmediğinden, eserin edebi veya tarihsel niteliğine ilişkin kesin bir değerlendirme yapılamamaktadır. Potansiyel okurların, temin etmeden önce yayınevi kataloğundan veya çevrimiçi kaynaklardan daha ayrıntılı bilgi edinmeleri yerinde olacaktır.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Ustam ve Ben
  2. Kitap yazarı

Elif Şafak
  3. ISBN

9786050918038
  4. Yayıncı

Doğan Kitap, Doan Kitap
  5. Yayın tarihi

2013
  6. Sayfa sayısı