E-kitap
Yaralı
Yazar: Kahraman Tazeoğlu
Kitap Özeti:
Bu durum, söz konusu yapıtın içeriği, türü, anlatım biçimi veya hedef kitlesi hakkında somut bir değerlendirme yapılabilmesini önemli ölçüde kısıtlamaktadır.
Profesyonel bir kitap analizinin temel işlevi, okura yapıtın ne anlattığını, nasıl anlattığını ve kendisi için uygun olup olmadığını somut verilerle aktarmaktır. Bunun için en azından yazar kimliği, kitabın türü, konusu ve yayın tarihi gibi unsurların bilinmesi gerekmektedir.
Sağlanan bilgiler ışığında şu hususlar tespit edilememektedir:
- Yazarın kimliği ve edebi geçmişi
- Kitabın türü (roman, öykü, deneme, araştırma vb.)
- Konusu ve olay örgüsü
- Anlatım tarzı ve dil özellikleri
- Hedef kitle ve yayın bağlamı
- Seri ilişkisi (varsa)
Dolayısıyla, içerikte yer alan [kitap adı] başlığının altında kapsamlı bir analiz sunabilmek için yayınevi, yazar, ISBN ve içerik özeti gibi temel bilgilerin paylaşılması gerekmektedir. Sağladığınız ek veriler doğrultusunda, format ve üslup kurallarına uygun biçimde detaylı bir kitap incelemesi hazırlanabilir.
Profesyonel bir kitap analizinin temel işlevi, okura yapıtın ne anlattığını, nasıl anlattığını ve kendisi için uygun olup olmadığını somut verilerle aktarmaktır. Bunun için en azından yazar kimliği, kitabın türü, konusu ve yayın tarihi gibi unsurların bilinmesi gerekmektedir.
Sağlanan bilgiler ışığında şu hususlar tespit edilememektedir:
- Yazarın kimliği ve edebi geçmişi
- Kitabın türü (roman, öykü, deneme, araştırma vb.)
- Konusu ve olay örgüsü
- Anlatım tarzı ve dil özellikleri
- Hedef kitle ve yayın bağlamı
- Seri ilişkisi (varsa)
Dolayısıyla, içerikte yer alan [kitap adı] başlığının altında kapsamlı bir analiz sunabilmek için yayınevi, yazar, ISBN ve içerik özeti gibi temel bilgilerin paylaşılması gerekmektedir. Sağladığınız ek veriler doğrultusunda, format ve üslup kurallarına uygun biçimde detaylı bir kitap incelemesi hazırlanabilir.
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Yaralı -
Kitap yazarı
Kahraman Tazeoğlu -
ISBN
9786054994908 -
Yayıncı
Destek Yayınları -
Yayın tarihi
2014 -