Yemin Bozdum Yolunda

Yemin Bozdum Yolunda PDF e-kitap olarak EKitaplığım’da yer alıyor. Müjde Aklanoglu tarafından yazılan kitabın açıklaması, yayınevi bilgisi, ISBN numarası...

Yemin Bozdum Yolunda

Yazar: Müjde Aklanoglu

Kitap Özeti:

Kitap, okuyucuyu bir yargılama sürecine davet ediyor izlenimi veriyor: Hem karakteri hem de kendi hayatındaki taahhütleri, verilen sözleri sorgulamaya yönlendiriyor. Başlığın taşıdığı melodramatik ton, duygusal bir okuma deneyimi vaat ediyor. Ancak bu tonun ne ölçüde yüzeysel kaldığı yoksa derinlikli bir karakter analizine dönüştüğü, yazarın ustalığına bağlı. Kitabın böylesi kişisel ve içsel bir çatışmayı ele alış biçimi, okuyucunun kendi deneyimleriyle bağ kurmasını kolaylaştırabilir.

Genel Değerlendirme​

Yemin Bozdum Yolunda, verilen sözün ağırlığını ve bu söze sadık kalamamanın getirdiği duygusal yükü işleyen bir eser olarak dikkat çekiyor. Yazar ve yayın bilgilerinin eksikliği, eserin niteliği hakkında kesin bir yargıya varmayı güçleştiriyor. Başlık, güçlü bir okuma vaadi taşısa da, bu vaadin ne ölçüde karşılandığını ancak metnin tamamına erişimle değerlendirmek mümkün. Potansiyel olarak ilgi çekici bir konu işlediği söylenebilir; ancak somut bir değerlendirme için yazarın kimliği, yayın tarihi ve içerik detayları gibi temel bilgilere ihtiyaç duyuluyor.

Kitap Detayları:

1. Kitap adı

Yemin Bozdum Yolunda
  2. Kitap yazarı

Müjde Aklanoglu
  3. ISBN

9786059609166
  4. Yayıncı

Olimpos Yayınları
  5. Yayın tarihi

2016
Yemin Bozdum Yolunda